Lider BEAUTY

Lider BEAUTY  este o companie noua pe piata medicinei estetice al Republicii Moldova, cu sediul în Chișinău. În spatele companiei stă o echipa tânără însă ambițioasă, dedicată și cu o experiență suficientă în domeniul farmaceutic și medical. Totul a început de la o dorință de a oferi suportul necesar tuturor specialiștilor din domeniul medicinei estetice, proprietarilor de clinici private și/sau de stat, proprietarilor de cabinete cosmetologice prin dotarea cu echipamente, produse și/sau oferirea de servicii de perfecționare așa încăt să fie posibilă oferirea unei game largi de tratamente estetice eficiente și calitative. 

Iti prezentăm o varietate larga de produse de la producatori si companii farmaceutice bine cunoscute în acest domeniu, care ocupă poziții de lider pe piața internationala a medicinei etetice si garanteaza o înaltă calitate și eficacitate. Produsele cosmetice profesionale, fillerele, biorevitalizantii, peelingurile chimice și cocktailurile mezoterapeutice de la producători te va scuti de grijile cu privire la starea de sanatate sau aspectul tau, iar specialiști calificați în domeniul cosmetologiei te vor ajuta să alegi soluția potrivită în funcție de tipul pielii și caracteristicile corpului.   Pe site-ul nostru vei găsi informatia in detaliu (tratamente cu ele, specificatii tehnice etc.) depsre produsele cosmetice, implanturi mamare, injectabile dermatice, consumabile, echipamente si mobilier medical. Livrarea se efectueaza în termen de maxim 24 h, în funcție de locația dvs., în toate orașele din Republica Moldova. Iti dam posibilitatea sa fii la curent cu tote preturile, promotiile si reducerile aplicate, pentru asta ai nevoie sa-ti creezi contul tau personal. Dacă ai întrebări, poți contacta întotdeauna personalul nostru, care va fi bucuros să-ti răspundă.

DE CE SĂ CUMPERI DE LA NOI?

  • Avem prețuri competitive și adaptate nevoilor clienților datorită următoarelor aspecte:
  • Adaos comercial mai scăzut (economisirea cheltuielilor prin volumul mare de vânzare).
  • Livrăm direct de la producător.
  • Operațiunile logistice le facem noi.
  • Credem în colaborare pe termen lung. Preferăm să facem tot posibilul pentru ca sa vii la noi zilnic profitând de oferte bune, nu doar pentru o singura data procurând ceva cu adaos exagerat.
  • Iți oferim o gamă largă de echipamente și produse cosmetice care fac parte din cele mai cunoscute branduri introduse pe piață.
  • Toate produsele sunt certificate, înregistrate, depozitate și transportate conform normelor și standardelor Europene și Internaționale .
  • Vei avea parte de o experiență de afaceri plăcută și profitabilă, lucrând cu un partener de incredere.

Suntem mereu deschiși pentru o colaborare WIN-WIN

 

2 + 5 =

Urmărește-ne activitatea si pe rețelele de socializare