FOTO FINDER -TEHNOLOGIA
VIDEODERMATOSCOPIE

Dermatoscopia (microscopie epiluminescenta) este examinarea leziunilor cutanate cu un dermatoscop. Acesta consta intr-o lupa, o sursa de lumina non-polarizata, un platou transparent si un mediu lichid intre instrument si piele ce permite inspectarea leziunilor. Dermatoscopul modern foloseste atat mediul lichid, cat si lumina polarizata pentru a anula reflexiile de la suprafata pielii. Acest instrument este folositor dermatologilor in distingerea leziunilor beningne de cele maligne (canceroase) mai ales in diagnosticul melanomului.

%

SIGURANȚĂ

%

CALITATE

%

FLEXIBILITATE

%

EFICIENȚA COSTURILOR

FotoFinder bodystudio ATBM

Fotografiere totala a corpului si dermatoscopie
Noua metoda de scanare a corpului in doar cateva minute!
Noul sistem FotoFinder bodystudio ATBM ofera o procedura completa de scanare a pielii din cap pana in picioare in putin timp si la o calitate inalta. In primul rand: camera este pozitionata complet automat. Dupa cateva minute toate pozele sunt salvate si noul Bodyscan ATBM le compara automat cu imaginile efectuate la ultima examinare.

Vezi mai mult

Tehnologia ATBM

Pielea este cel mai mare organ, de aceea este nevoie de mult timp pentru a-l analiza. Noul BodyStation ATBM este o procedura care revolutioneaza tehnicile de depistare a cancerului de piele: procesul de captare asistata de software si pozitionarea complet automata a camerei reduc la minimum timpul procedurii.
Noua metoda de scanare a corpului in doar cateva minute!

Cu ajutorul tehnologiei SmartMatch, sistemul genereaza o imagine de anasamblu de pana la 72 megapixeli pentru fiecare parte a corpului. Odata ce pozele de follow-up au fost salvate, noul BodyScan le compara automat cu cele de baza si va ajuta sa observati schimbarile aparute.

Metoda de prevenire a cancerului de piele

Multe melanoame de novo (din senin) apar chiar si in cazul persoanelor care nu au alunite, De aceea, fotografierea completa a corpului, si dermatoscopia digitala sunt, fara indoiala, cea mai buna metoda de monitorizare a pacientilor care au riscul de a dezvolta cancer de piele.

FotoFinder ATMB Tower seteaza standarde noi, intrucat ofera pacientilor dumneavoastra o documentare video avansata. Sistemul monitorizeaza fiecare nev in parte si intreaga suprafata a pielii.
Cartografiere completa a corpului in combinatie cu dermatoscopie
FotoFinder Bodystudio ATBM combina cartografierea completa a corpului cu dermatoscopia mai bine ca niciodata. In cateva secunde, toti nevii sunt numarati digital din toate pozele realizate la nivelul corpului, iar imaginile dermatoscopice sunt capturate si alocate numerelor.

Daca este necesar, Moleanalyzer poate oferi imediat o a doua opinie cu scor de malignitate.

Vezi mai mult pe https://beautymed.ro/Bodystudio/

FotoFinder PASIvision Documentatie psoriazis

O inovatie in lume: monitorizarea consecventa a pacientului si determinarea eficacitatii tratamentului.

Managementul pacientilor care sufera de Psoriazis este o provocare chiar si pentru medicii dermatologi cu experienta.
FotoFinder PASIvision este noua metoda pentru monitorizarea corecta a pacientilor cu psoriazis si masurarea obiectiva a eficacitatii tratamentului.
Primul in lume, FotoFinder PASIvision permite monitorizarea obiectiva, asistata de computerul PASI cu ajutorul unor fotografii full-body si a unei analize corecte a zonelor de piele afectate.
Toate pozele si parametrii importanti sunt gestionate si vizualizate pe PASIboard.

Vezi mai mult

Sistemul foloseste tehnologia demonstrata ATBM pentru cartografierea automata si completa a corpului, care permite o documentatie standardizata pe intreaga suprafata de piele in doar cateva minute.
Apoi, instrumentul-expert PASIscan analizeaza in mod automat toate imaginile corpului si determina un pre-scor PASI (n.r: Zona de psoriazis si indicele de severitate) pentru suprafata corporala afectata (cap, extremitati superioare, trunchi si extremitati inferioare).
Pre-scorul poate fi reglat si confirmat de catre medic. O ajustare a pre-scorului poate fi necesara, spre exemplu in cazul placilor psoriazice de la nivelul scalpului care nu pot fi detectate de software.
Imaginile de baza, cat si cele de follow-up pot fi comparate automat. PASIscan masoara modificarile scorurilor pentru toti cei patru parametri PASI.

Evaluare PASI asistata de calculator

Fotofinder PASIvision este noua metoda corecta si obiectiva de monitorizare a pacientilor care sufera de psoriazis, cat si de masurare a eficacitatii tratamentului. Primul in lume, FotoFinder PASIvision permite evaluarea obiectiva PASI asistata de calculator prin combinarea unor fotografii standardizate ale corpului si a unei analize a pielii ultra-performante. Toate pozele si parametri sunt gestionati si vizualizati pe PASIboard. Un sistem revolutionar in imagistica medicala!

ATBM: Status pentru intreg corpul intr-un timp foarte scurt

FotoFinder PASIvision utilizeaza tehnologia ATBM pentru scanarea automata si completa a intregului corp, care permite o documentatie standardizata pentru toata suprafata pielii, in doar cateva minute. Greutatea pacientului si pozitia in care sta sunt introduse cu ajutorul sistemului avansat FotoFinder Guided Photography, dupa care camera se misca automat in sus si in jos cu scopul de a realiza imagini cross-polarizate a tuturor zonelor corpului, folosind sistemul de luminare PASIvision PolFlash. Optiunea unica FotoFinder Laser Liner ofera consistenta imaginii prin proiectia unei linii rosii pe podea, ce asigura repetabilitatea pozitionarii pacientului.
Vezi mai mult pe https://beautymed.ro/Pasivision/
FotoFinder Dermoscope

Clasa de referinta pentru documentare dermatoscopica si video. Cele mai clare imagini Full HD live pentru microscopie epiluminescenta si documentatie istoric – pacient.

Dermatoscopul este un sistem versatil care va ajuta in activitatea medical-estetica de zi cu zi. Ofera ajutor in detectarea timpurie a cancerului de piele, in documentarea pe termen lung, analiza alunitelor, diagnosticul fluorescent, analiza parului si in documentatia de referinta pentru toate bolile de piele, par si unghii.
FotoFinder ofera o a doua opinie specializata. Puteti detecta schimbari timpurii la nivelul pielii, evitand exciziile inutile.

Vezi mai mult

FotoFinder Dermoscope vexia

Noul echipament de la FotoFinder face documentarea video mai usoara si compacta.
Flexibil, stabil si extrem de eficient in utilizarea repetata, echipamentul este ideal pentru orice clinica sau cabinet care isi doreste sa ofere tehnologie de ultima ora pacientilor sai. Dermatoscopul vexia este instalat si gata de folosire, este dotat cu hardware si baza de date SQL ultra-performante si optimizate pentru retea.

 

 •  Sistem de pornire rapid si hardware performant
 • Unitate mobila dotata cu sertar, mouse pad pentru utilizarea ambidextra
 •  Calitate Full HD live
 • Moleanalyzer cu scor de malignitate (optional)
 • Rapoarte usor de inteles pentru pacienti
 • Fuziune intre inginerie medicala de ultima ora si design atemporal

FotoFinder dermoscope wireless

Doriti sa capturati imagini cu dispozitive mici la indemana si independent de computer? Doriti sa vedeti rezultatele dermatoscopice pe IPad? Si sa pastrati toate datele in siguranta pe server-ul clinicii?

FotoFinder dermoscope wireless ofera noi posibilitati pentru cabinetele dermatologice, prin combinarea utilizarii dinamice a echipamentelor media. De exemplu, folosirea unui display IPad, handyscope si camere digitale pentru imagini clinice, ca inlocuitor pentru sistemele stationare FotoFinder dermoscope vexia sau bodystudio ATBM.

Componente FotoFinder

Aceasta solutie permite integrarea perfecta a dermatoscopului FotoFinder in mediul IT. Sistemul de baza include componente pentru dermatoscopie Full HD cu camera foto, sistem de operare si software de inalta performanta SQL. Componentele sunt compatibile cu orice sistem PC sau notebook. Sistemul FotoFinder Docking Station este extrem de practic, salveaza spatiu si contine suportul de camera integrat special pentru conectarea camerei foto si a computerului.

Camera video Medicam 800HD ofera calitate exceptionala FullHD. Precizia optica, patentata de FotoFinder, permite obtinerea unor imagini de inalta calitate indiferent de gradul de marire a pozei. FotoFinder foloseste zoom optic pentru a nu compromite calitatea imaginii. LED-ul puternic asigura documentarea afectiunilor unghiilor si pielii prin realizarea de imagini impresionante folosind modul Overview.

FotoFinder Trichovision

Tehnologie pentru analiza parului
Noua tehnologie all-in-one FotoFinder

FotoFinder Trichovision imbunatateste analiza parului in trei dimensiuni:

 • asigura imagini clinice si tricoscopice
   cu un singur click aveti acces la
 • suport pentru diagnostic prin service-ul exclusiv TrichoLAB
 • sistemul ofera o analiza completa pentru diagnoticarea parului, inclusiv tricograma digitala
Doar FotoFinder Trichovision include tehnologie digitala pentru videotricoscopie de acuratete mare.
Software-ul FotoFinder Trichoscale Pro va permite sa cuantificati nivelul exact de cadere a parului si sa analizati parametri importanti in tricologie.
Vezi mai mult

Avantajele FotoFinder Trichovision:

 Calitate si acuratete in tricoscopie
 Functii extensive de analiza si masurare
 Calculul densitatii parului, grosimii si unitatilor foliculare
 Tricograma video cu rapoarte detaliate
 Contact direct catre service-ul TrichoLAB
FotoFinder aesthetics Documentare foto si analiza pielii
Fie ca vorbim de liposuctie, facelift, tratamente laser sau mezoterapie, succesul in medicina estetica poate fi garantat cu fotografii precise. FotoFinder aesthetics ofera sisteme standardizate si performante pentru documentarea pielii inainte si dupa. Pozele pentru fata si corp arata fiecare pas al procedurii si cresc gradul de satisfactie al pacientului.

Cum te poate ajuta FotoFinder aesthetics in cabinetul tau medical:

 • sa-ti maresti portofoliul de pacienti: cu analiza impresionanta a pielii si planul de tratament
 • sa dezvolti planuri de tratament personalizate si rapide
 • sa cresti loialitatea pacientilor: cu poze follow-up excelente care vor convinge clientii

Adonia
Sistem revolutionar pentru analiza tenului

FotoFinder Adonia combina documentarea profesionala pentru tratament cu un instrument sofisticat pentru analiza tenului oferindu-va rapoarte personalizate si planuri de tratament. Adonia este un program high-tech pentru analiza tenului. Camera foto controlata de software te ajuta sa faci mai multe poze fetei, repede si usor.
Vezi mai mult
Adonia vizualizeaza porii, petele pigmentare inclusiv arsurile solare, ridurile, roseata si leziunile vasculare precum si uniformitatea pielii. Rezultatele obtinute sunt comparate cu cele ale unor persoane de aceeasi varsta si gen si cu acelasi tip de piele.

Planuri de tratamente personalizate

FotoFinder Adonia iti permite un altfel de dialog cu pacientul. Iti ofera posibilitatea sa-i explici pacientului mai multe caracteristici ale pielii si sa selectezi procedurile recomandate din baza de date. Acestea sunt introduse ulterior intr-un raport si printate la cerere.

Evidentiaza progresul pacientului cu poze „inainte si dupa”

Indiferent de ce procedura realizezi pacientului – imaginile impresionante facute de Adonia iti arata progresiv rezultatele tratamentelor.
FotoFinder Adonia va ofera o tehnologie de ultima generatie pentru personalizarea tratamentelor. Acestea pot fi selectate in functie de procedura estetica de care aveti nevoie.
In acest fel, Adonia va pune la dispozitie planuri foarte bune de tratament si rapoarte pe care le puteti printa sau prezenta pe ecran.
Pe durata tratamentului dar si dupa, Adonia urmareste progresele si reusitele cu ajutorul pozelor „inainte” si „dupa” pentru fata, barbie, gat si decolteu, din 5 unghiuri, cu rezolutie de 18 Megapixeli.

Avantaje FotoFinder aesthetics

 • Analiza porilor, pigmentatiei, rosetei, ridurilor
 • Camera foto rotativa pentru poze standardizate din 5 unghiuri diferite
 • Comparatie fotografie si suprapunere
 • Rezolutie 18 megapixeli
 • Planuri de tratament si rapoarte personalizate
 • Produs ajustabil si baza de date tratament
 • Functie „Ghost” pentru fotografii follow-up
 • Integrare iPad optionala
FotoFinder handyscope

Primul dermatoscop conectat la telefonul mobil

FotoFinder handyscope a reinventat dermatoscopia, combinand tehnologia smartphone cu un sistem de diagnostic al cancerului de piele. handyscope transforma un iPhone sau iPod intr-un dermatoscop digital, fiind singurul sistem pentru eDermoscopie: combinarea sistemului cu FotoFinder Hub – sistem de depozit digital ce-ti ofera acces la un cont privat si functii avansate de management imagine. handyscope este usor de folosit datorita preciziei optice, modulului TwinLight pentru imersie optima si polarizare si designului ergonomic. Puneti-l pe pielea pacientului, faceti o poza si analizati alunita pe iPhone sau iPad.

App handyscope: versatila si intuiva

Aplicatia handyscope a fost creata special pentru dermatoscopie. Acest program intuitiv poate fi folosit pentru fotografierea leziunilor pielii marindu-le de pana la 20x. Imaginile cu leziunile pot fi stocate local pentru fiecare pacient, iar aplicatia asigura o sectiune pentru comentariile doctorilor. Pozele si datele pacientului pot fi trimise prin email direct din aplicatie sau mai usor, urcate pe FotoFinder Hub, depozitul tau digital.
Vezi mai mult

FotoFinder Hub: platforma de stocare pentru eDermatoscopie

Doriti sa capturati imagini cu dispozitive mici la indemana si independent de computer? Doriti sa vedeti rezultatele dermatoscopice pe IPad? Si sa pastrati toate datele in siguranta pe server-ul clinicii?

FotoFinder dermoscope wireless ofera noi posibilitati pentru cabinetele dermatologice, prin combinarea utilizarii dinamice a echipamentelor media. De exemplu, folosirea unui display IPad, handyscope si camere digitale pentru imagini clinice, ca inlocuitor pentru sistemele stationare FotoFinder dermoscope vexia sau bodystudio ATBM.

Componente FotoFinder

Hub-ul FotoFinder asigura utilizatorilor handyscope o zona de stocare online oferind astfel un beneficiu suplimentar. Aceasta platforma sigura pentru eDermatoscopie ofera posibilitatea de manevrare a pozelor si datelor de pacient din browser web, indiferent de locatie.

Avantaje FotoFinder Hub: comparare imagini, print personalizat si Second Opinion Service de la experti internationali in dermatoscopie.

FotoFinder Trichoscale: analiza parului

FotoFinder Trichoscale este o unealta sofisticata ce asigura analiza parului. Cu Handyscope, capturati pozele scalpului, salvate in aplicatie si importate in programul de evaluare FotoFinder Trichoscale. Toti parametrii esentiali cresterii si pierderii parului sunt automatizati, determinati usor si precis – fara a cauza durere pacientului. Imaginile pot fi vazute direct din FotoFinder Hub. FotoFinder Trichoscale este o solutie de ultima ora pentru tricologie.

Avantaje FotoFinder handyscope

 • Dermatoscopie pentru iPhone si iPod touch
 • Poze ale alunitelor marite pana la 20x
 • Sistem optic sofisticat cu mod TwinLight de polarizare si imersie
 • Dermatoscopie cu sau fara contact cu leziunea
 • Stocare criptata cu parola
 • Platforma stocare web FotoFinder
 • Hub cu second opinion service
 • Varietate larga de aplicatii in teledermatologie
 • Solutie wireless pentru tricoscopia digitala

De ce cei mai buni aleg să lucreze cu noi?

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a.

Jenna Brannen

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a.

Hanna Thompson

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a.

Tyle Perril

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a.

Jimmy Gunn

Cum vă putem ajuta? Lăsați un mesaj și vă contactăm în cel mai scurt timp.