LUTRONIC – Siguranță, Eficiență, Tehnologie de Vârf

Gama de echipamente Lutronic pentru clinici estetice este una dintre cele mai inovatoare de pe piata de estetica medicala, cu o prezenta globala in peste 60 de tari. Aparatura Lutronic reprezinta un standard foarte inalt de calitate in medicina estetica, fiind alegerea ideala pentru dezvoltarea durabila a locatiei dumneavoastra.

Dedicati imbunatatirii serviciilor medicale si estetice, Lutronic lucreaza in parteneriat cu medici si specialisti din intreaga lumea pentru a imbunatati in mod constant calitatea sistemelor sale. Toate sistemele sunt versatile si ofera numeroase variante de tratament in scopul optimizarii rezultatelor pentru tratarea diverselor afectiuni. Astfel, aparatura de estetica medicala Lutronic ofera solutii de ultima generatie pentru: tratarea melasmei, indepartarea tatuajelor, tratarea leziunilor vasculare si pigmentare, epilare definitiva, reducerea ridurilor, rejuvenare faciala, remodelare corporala si multe altele.

 

MII DE DOCTORI ȘI SPECIALIȘTI DIN ÎNTREAGA LUME AU ÎNCREDERE ÎN LUTRONIC

ACTION II – APARAT LASER ER:YAG PENTRU GINECOLOGIE COSMETICA SI DERMATOLOGIE ESTETICA

Action II este un aparat laser Er:YAG de inalta performanta pentru clinici de dermatologie si ginecologie, cu aplicabilitate pentru o gama larga de proceduri estetice si medical-estetice. Cu platforma Action II nu mai exista limitatii pentru rejuvenarea conventionala si coagulare. Aparatul prezinta un mod normal pentru rejuvenare laser si un mod puls lung pentru coagulare. Latimea maxima a pulsului de 1000 ms (in modul puls lung) extinde posibilitatile de tratament. Tehnologia fractionata specializata si tehnologia Shining Peel ofera o rejuvenare delicata si redau stralucirea naturala a pielii.

Action II Petit Lady include toate procedurile de tratament pentru o varietate de aplicatii ginecologice. Procedura Petit Lady nu este o vaginoplastie laser, ci o procedura non-invaziva si non-chirurgicala. Ablatia precisa si controlata a tesutului alaturi de coagularea minima sunt induse de energia laserului Er:YAG.

Deoarece reepitalizarea mucoasei vaginale este mai rapida cu Action II comparativ cu alte lasere, procedura este o alternativa sigura si non-invaziva pentru pacienti si ginecologi. Modul Dual unic combina in mod automat micropulsurile multiple si modul puls lung simultan. Aceasta noua abordare a tratamentului permite actiunea unui efect termic secundar adanc si a unei incalziri controlate a membranei mucoase a peretelui vaginal. Designul patentat al aplicatorilor intravaginali ofera o procedura mai eficienta si mai confortabila.

Vezi mai mult
 
 • LASER ER:YAG IDEAL PENTRU CLINICI: CAPACITATI FRACTIONATE COMPLETE

  Mod Dual Fractionat

  Aparatul laser er:YAG ACTION II poate fi folosit in modul ‘’Fractionat’’ si ‘’Puls Lung’’. Tehnologia fractionata a ACTION II permite o adancime precisa a ablatiei si controlul coagularii in contextul unei proceduri fara durere. Laserul fractionat utilizat in modul Puls Lung accelereaza procesul de vindecare si minimizeaza timpul de recuperare.

  Tehnologie de Livrare a Impulsurilor Multiple

  Tehnologia specializata de livrare a impulsurilor multiple permite ajustarea adancimii zonei de ablatie si a zonei termale de coagulare. Acumulare de pana la 10 impulsuri la atingerea unui singur buton.

  Tehnica Dinamica de Miscare

  Tehnica dinamica de miscare permite scurtarea timpului procedurii, generand astfel un plus de profitabilitate si un avantaj competitiv pentru clinica. Cel mai important, prin tratamentul laser rapid se obtine un grad ridicat de satisfactie al pacientilor.

  Mod Triplu de Operare

  • Mod Fractionat
  • Mod Puls Lung (Max 1,000 ms) : este disponibila si abordarea fractionata.
  • Mod Normal

  Procedura non-invaziva si non-chirurgucala | Fara sangerare, fara durere, fara cicatrici | Usor si simplu de operat | Procedura confortabila cu timp scazut de recuperare | Procedura sigura si de incredere cu o tehnologie dovedita Er:YAG.

  Laser er:YAG – Rejuvenarea Vaginala Petit 360°

  Ablatia delicata si efectul fototermic generat de micropulsuri multiple livrate precis in mucoasa vaginala stimuleaza neocolageneza si reduc laxitatea canalului vaginal, rezultatul fiind o stare de insanatosire si rejuvenare a vaginului.

  Energia laserului Er:Yag produce un efect termic in tesut, ce stimuleaza productia de fibre de colagen si elastina, fiind astfel indusa o reactie de vindecare a tesuturilor.

  Rezultatele obtinute cu tratamentele echipamentului laser er:YAG Action II Petit Lady sunt bazate pe ani de cercetare-dezvoltare pentru implementarea celei mai potrivite tehnologii medicale. Astfel, tratamentul cu laser Er:YAG Action II Petit Lady este unul de referinta in abordarea non-invaziva a rejuvenarii vaginale.

  Satisfactia pacientilor dumneavoastra este garantata de siguranta tehnologiei, de timpul de recuperare foarte scazut, si de rezultatele foarte bune, ce pot schimba in mod hotarator calitatea vietii pacientilor.

CLARITY: LASER DUAL 755NM ND:YAG SI 1064 ALEXANDRITE

Lutronic Clarity este o platforma laser pentru epilare definitiva, rejuvenare faciala si tratamente dermatologice, cu lungime de unda duala ce combina pulsul lung Alexandrite 755nm si Nd:YAG de 1064nm. Specificatiile avansate fac din CLARITY un aparat pentru clinici estetice versatil si extrem de rapid. Sinergia tehnologiilor laser din echipamentul Clarity ofera clinicii dumneavoastra posibilitatea de a va adapta rapid la cerintele dinamice ale pacientilor, cu ajutorul unui singur echipament versatil si multifunctional.

Lutronic Clarity este dotat cu un sistem de livrare a energiei laser prin fibra unica cu 9 tipuri de spot, ce ajung pana la 20mm pe ambele lungimi de unda, facand tratamentul facil, rapid si mai convenabil.

De asemenea, echipamentul are si optiuni de protectie a epidermei, si ofera un grad de confort sporit pacientului prin intermediul sistemului de racire Cooling Device (ICD).

Toate aceste dotari fac din Lutronic Clarity un aparat versatil si eficient si de incredere, ideal pentru clinici ce ofera tratamente recurente si diverse in arii precum epilare definitiva, rejuvenare faciala, acnee, diminuare pori, eliminare puncte negre, tratare pigmenti epidermali, tratare telangiectazie faciala, rozacee, roseata, varice, negi, si onicomicoza.

 

Vezi mai mult
 • Viteza
  Rata ridicata de repetitie si spot-ul mare de tratament, permite utilizatorilor CLARITY sa elimine parul nedorit cu viteza sporita, fapt ce permite clinicilor si centrelor sa efectueze mai multe tratamente, maximizand astfel recuperarea investitiei. In contextul unei piete extrem de dinamice a epilarii definitive cu laser, echipamentul Clarity va oferi clincii dumneavoastra un avantaj competitiv.
 • Eficienta
  Tratamentele extrem de efciente realizate cu CLARITY isi au originea in livrarea energiei laser de putere inalta in pulsuri foarte scurte. Raza FLAT TOP a aparatului Clariry (top hat) este un laser cu fluenta uniforma (densitatea energiei) intr-un disc circular. Acesta se formeaza din elemente optice difractive din raza Gaussian. Astfel, tratamentele devin extrem de eficiente si rezultatele predictibile.
 • Versatilitate
  Lungimile de unda duala ale CLARITY permit tratarea tuturor tipurilor de piele si specificatiile avansate asigura oportunitati de terapii multiple, putand fi tratate mai multe afectiuni; se poate reduce permanent parul nedorit, imbunatati aspectul leziunilor si petelor pigmentare, si se poate rejuvena pielea.
ECO2 – APARAT LASER CO2 CU MOD DUAL PENTRU REJUVENARE FACIALA SI DERMATOLOGIE

Aparatul eCO2 de la Lutronic este o platforma laser CO2, cu aplicatii largi in dermatologie estetica. In mod special, laserul CO2 este o tehnologie de referinta in rejuvenare faciala si intinerirea tenului. eCO2 de la Lutronic este primul laser ablativ fractionat care livreaza intreg spectrul de tratamente pentru rejuvenare faciala. Utilizarea echipamentului de catre clinici de inalta reputatie dovedesc atat rezultatele excelente oferite de eCO2 dar si nivelul ridicat de incredere in acest sistem, ce primeste feedback foarte bun in mod constant de la pacienti.

Laser CO2 cu Timp de Recuperare Minim si Confort Crescut Pentru Pacienti
eCO2 utilizeaza tehnologia patentata Controlled Chaos (CCT), un algoritm ce livreaza pseudo-aleatoriu microundele laser mentinand distanta maxima intre razele secventiale. Acest lucru permite tesutului sa maximizeze disiparea caldurii intre impulsuri. Rezultatul consta in siguranta sporita cu o reducere semnificativa a disconfortului post-operator si timp de vindecare mai scurt.

Mod Dual de Lucru: Static si Dinamic

Modul Static – Modul static de tratament permite traditionala “stantare” a zonelor scanate, pana la 18×18 mm, avand control complet asupra densitatii.

Modul Dinamic – La modul dinamic nu mai intalnim aspectul de tabla de sah pe care-l gasim la alte sisteme CO2. Se poate continua tragerea impulsului prin miscari delicate pe toata zona de lucru.

Indiferent de modul de tratament ales, energia laser CO2 va fi distribuita folosind tehnologia Controlled Chaos.

 

Vezi mai mult

ECO2 – FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

 • RIDURI
 • REJUVENARE CUTANATA
 • CICATRICI
 • DISCROMIE
 • NEVI / NEGI
 • KERATOZA SEBOREICA
 • HIPOMELANOZA
 • SIRINGIOAME
 • VERGETURI
 • VITILIGO
ENCURVE – APARAT MEDICAL-ESTETIC CU RADIOFRECVENTA PENTRU INDUCEREA APOPTOZEI

enCurve este un aparat cu radiofrecventa medical-estetic pentru clinici de estetica si de remodelare corporala. Aparatul ofera o modalitate facila si confortabila de slabire localizata prin reducerea adipocitelor cu ajutorul apoptozei induse de radiofrecventa. Folosind energia in mod controlat in profunzimea adipocitelor, enCurve utilizeaza o radiofrecventa speciala (27.12MHz) combinata cu o putere de 300W pentru tintirea selectiva si incalzirea adipocitelor la temperatura optima pentru denaturarea si distrugerea acestora.

Tratament prin Radiofrecventa fara Contact
Aplicatorul este montat pe zona de tratament si procedura este selectata din interfata aparatului. Sistemul masoara impedanta tesutului si tinteste celulele adipoase. Isi ajusteaza permanent energia pentru mentinearea unei calduri constante a tesutului. Pacientii se pot relaxa in timpul procedurii, enCurve fiind o terapie non-invaziva.

Vezi mai mult

Avantajele enCurve – Aparat de Slabire Rapida prin Radiofrecventa
• Distruge in sigurata celulele grase in timp ce protejeaza epiderma si derma;

• 2 Aplicatori pentru o varietate de tratamente inclusiv in zona abdomen, coapse si brate;

• Tratamente customizate cu tehnologia Aplicatia Sincronizata si Personalizata a Impedantei (PISA™);

• Poti lasa pacientul nesupravegheat pe parcusul procedurii, maximizand timpul angajatilor;

• Usor de instalat si operat, fara consumabile;

• Cei 300W livreaza puterea ideala pentru tratamente optime;

• Optiunea Air Mode ajuta la eliminarea transpiratiei pentru prevenirea arsurilor;

Aplicatie Sincronizata si Personalizata pentru Impedanta (PISA)
enCurve sincronizeaza energia tratamentului cu impedanta pentru a minimiza pierderile de energie si pentru a obtine un rezultat clinic superior. Tehnologia PISA elimina aspectele neplacute ale unui sistem clasic cu Radiofrecventa.

Echipamentul enCurve foloseste frecventa optima de 27.12 MHz pentru slabire rapida si eliminarea adipocitelor
Frecventa de 27.12 MHz are un grad mai mare de absorbitie in adipocit. Astfel, adipocitele raspund mai bine decat celulele din epiderma, derma sau muschi, facand aceasta frecventa ideala pentru tintirea selectiva a celulelor grase. Radiofrecventa ce induce apoptoza, determina adipocitul sa vibreze sau sa oscileze la o rata ridicata ceea ce genereaza o energie de frictiune (caldura). Aceasta duce la apoptoza celulei grase, rezultatul fiind slabire localizata.

Tehnologie Non-Invaziva si Eficienta
Radiofrecventa utilizata de aparatul enCurve induce apoptoza cu ajutorul radiofrecventei de 27.12 MHz, ce patrunde adanc in tesut si tinteste adipocitele.

Caldura rezultata din frictiunea celulelor ridica temperatura acestora la 45 grade Celsius, nivel la care este compromisa integritatea membranei celulare, ceea ce duce la apoptoza (moartea celulei grase) prin eliminarea lipidelor intracelulare. Celulele moarte sunt apoi eliminate in mod natural de catre organism.

INFINI – APARAT DE ESTETICA FACIALA CU RADIOFRECVENTA SI MICRONEEDLING

Infini este un aparat cu radiofrecventa fractionata de mare intensitate pentru rejuvenarea pielii. In mod specific, aparatul Infini este utilizat pentru tratarea cicatricilor acneice, ridurilor dar si pentru imbunatatirea texturii si reducerea laxitatii. Inifini este, astfel, un aparat ideal pentru clinici de estetica ce doresc sa ofere tratamente complete minim-invazive de rejuvenare faciala si de rejuvenare a pielii.

Aparatul Infini este dedicat medicilor si specialistilor in dermatologie si estetica faciala ce doresc sa ofere o gama larga de tratamente cu radiofrecventa fractionata, ce ofera atat un control ridicat asupra procedurii cat si rezultate vizibile in scurt timp de la tratament.

Aparatul Infini este destinat unei game largi de tratamente pentru estetica faciala. Tehnologia sa unica se bazeaza pe radiofrecventa fractionata de mare intensitate, livrata cu ajutorul unui sistem de microneedling, ce patrunde in derm pentru a oferi efectul dorit de rejuvenare al tenului.

Vezi mai mult

CUM FUNCTIONEAZA APARATUL INFINI PENTRU ESTETICA FACIALA?

Cu aparatul Infini, se poate controla in mod extrem de precis adancimea la care este livrata radiofrecventa, dar si nivelul de energie, fiind astfel posibila efectuarea unor tratamente faciale puternic personalizate, ce pot fi realizate pe orice fototip sau nivel de bronz. Astfel, in functie de specificul dermatologic al ficarui pacient, Infini permite medicilor dermatologi sa aleaga exact tipul de tratament necesar pentru a oferi rapid rezultatele dorite.

Prin utilizarea tehnicii de microneedling in combinatie cu radiofrecventa fractionata, aparatul Infini creeaza mii de zone de micro-coagulare in interiorul dermului, fara a afecta epiderma. In urma livrarii radiofrecventei in acest mod, se stimuleaza in mod puternic procesul intern de vindecare prin productia de colagen si elastina. Rezultatul final este reducerea semnificativa a ridurilor si a cicatricilor acneice, reducerea laxitatii si imbunatatirea generala a texturii pielii, dand-ui acesteia un aspect mai tanar si mai placut.

Tratamente de Rejuvenare Faciala cu Infini. Este Infini Potrivit Clinicii Dumneavoastra?

Cu aparatul Infini puteti aborda in mod eficient o gama larga de problem ale tenului, cu precadere din zona fetei si din zona gatului. Astfel, Infini:

 •  Trateaza Cicatricile Acneice. Cu ajutorul micro-acelor ce livreaza radiofrecventa adanc in derm, Infini este un aparat ideal pentru tratarea minim-invaziva a cicatricilor acneice. Procesul de vindecare stimulat prin radiofrecventa “intinde” pielea si reduce aspectul cicatricilor.
 • Reduce Ridurile. Prin aceeasi tehnologie, Infini permite tratarea cu succes a ridurilor si a liniilor fine, prin stimularea refacerii naturale a tesuturilor din interiorul dermului.
 • Reduce laxitatea. Infini este un aparat ideal pentru tratarea laxitatii pielii din zona gatului si a fetei. Cu ajutorul radiofrecventei, se stimuleaza productia de colagen si de elastina, realizandu-se astfel o intindere a pielii.
 • Imbunatatirea texturii pielii. Stimularea productiei de colagen si elastina cu ajutorul radiofrecventei contribuie si la imbunatatirea texturii pielii, intrucat efectul de vindecare naturala generat de tratament contribuie la o imbunatatirea geneala a starii de sanatate pielii.

De ce sa Alegeti Aparatul Infini pentru Clinica Dumneavoastra?

Aparatul Infini este alegerea ideala pentru clinici estetice ce pun accent pe tratamentele de rejuvenare faciala si pe tratarea tenului si a pielii. Fiind un tratament minim-invaziv, pacientii nu vor simti decat un discomfort minim, si vor avea, de asemenea, doar un timp scurt de recuperare pana cand vor putea reveni la activitatile obisnuite.

Mai mult, Infini ofera o serie de avantaje clare pentru medici, usurand procedura si permitand acestora sa efectueze mai multe tratamente intr-un timp mai scurt:

 • Creeaza mii de zone de coagulare pentru un tratament mai eficient;
 • Livreaza energia foarte precis;
 • Setari automate;
 • Sigur pe toate tipurile de piele;
 • Consumabile la pret scazut;
 • Timp mic de recuperare post-tratament (se poate aplica machiajul dupa 24h);
 • Tratament usor de delegat;
LASE MD – APARAT LASER THULIUM PENTRU LIVRAREA COSMECEUTICELOR

LaseMD este un aparat pentru clinici estetice si medici esteticieni, ce ofera posibilitati unice de tratament pentru piele prin combinarea tehnologiei cu laser thulium cu un set de cosmeceutice speciale (CDS – Cosmeceutical Delivery System). Laserul thulium genereaza mii de micro-pulsuri ce patrund in derm pe parcursul unui tratament minim-invaziv de aproximativ 6 minute si cu timp minim de recuperare.
Inovatia aparatului LaseMD este de a combina tratamentul laser cu ingrediente active concepute special, realizand astfel o sinergie cu efect de rejuvenare pentru piele. Sistemul LaseMd aduce noi inovatii tehnice, rezolvand astfel neajunsurile altor sisteme de tip CDS, precum rate scazute de penetrare in derm si palete complexe de produse greu de stocat si folosit.
Acum, cu ajutorul LaseMD, va puteti duce tratamentele de rejuvenare faciala la un nou nivel, obtinand in mod simultan rezultate excelente pentru pacientii dumneavoastra, dar si o profitabilitate mult crescuta a tratamentului.

CUM FUNCTIONEAZA APARATUL LASE MD
LaseMD este un aparat cu laser thulium destinat livrarii cosmeceuticelor in dermul profund, cu scopul abordarii minim invazive a unei game largi de indicatii si probleme ale tenului si pielii. Pasii majori ai tratamentului sunt urmatorii:

Pasul 1: Aparatul LaseMD foloseste impulsuri cu laser Thulium, special ales pentru absorptia sa moderata in apa, pentru a crea micro-canale in derm.
Pasul 2: In timpul creatiei acestor micro-canale, stratum corneum al pielii ramane intact, conditie obligatorie pentru ca unele produse din cadrul tratamentului sa fie livrate in mod corect si sa obtina efectul dorit.
Pasul 3: Ingredintele active din game de fiole LaseMd, sub forma de nanoparticule, patrund adanc in derm prin intermediul micro-canalelor. Marimea acestora este optimizata la un nivel foarte ridicat de precizie pentru a permite patrunderea ingredientelor active, reducand in acelasi timp durerea si timpul de recuperare.
Pasul 4: Micro-canalele se inched de la sine in 2-30 minute, iar moleculele substantelor active sunt absorbite in derm.
In functie de specificul si scopul tratamentului, pe parcursul procedurii se foloseste un set special de fiole, fiecare cu indicatia sa, pentru a obtine un efecte benefice asupra pielii, ce includ, fara a se limita la, reducerea ridurilor, luminozitate, reducerea aspectului leziunilor pigmentare, reducerea cicatricilor, rejuvenarea tenului fetei, gatului si al decolteului.

Vezi mai mult

LaseMd functioneaza prin imbinarea a doua tehnologii esentiale: Laserul thulium de 1927 nm si gama de cosmeceutice.

I. Laser Thulium : 1927 nm
Pentru a micro-canalele din derm necesare livrarii cosmeceuticelor, LaseMD foloseste laserul Thulium, la o frecventa de 1927 nm. Aceasta lungime speciala de unda ofera laserului thulium mai multe proprietati unice, bazate in special pe proprietatea sa de a oferi mai multa coagulare decat ablatie. Folosind tratamentul de 1927nm, sructura celulara a stratum corneum ramane intacta in momentul realizarii micro-canalelor din epiderm si derm, lucru extrem de important pentru livrarea cu success a anumitor molecule in derm. Din punct de vedere clinic, acest lucru este extrem de benefic pentru tratarea conditiilor asociate straturilor superioare ale pielii, incluzand, fara a se limita la, pigmentare excesiva, leziuni pigmentare cauzate de expunere excesiva la soare, iregularitati texturale.

De ce este Laserul Thulium cel mai potrivit pentru un sistem de livrare a cosmeceuticelor in derm?
La prima vedere, impactul laserului Er:YAG este similar cu cel al laserului Thulium in termeni de realizare al canalelor in derm. Cu toate acestea, in cazul laserului Er:YAG, structura stratum corneum nu ramane intacta, rezultatul fiind un timp mai lung de recuperare si un efect nedorit de stimulare al pielii in momentul aplicarii cosmeceuticelor.
Laserul CO2 este de asemenea nepotrivit pentru terapii de livrare a cosmeceuticelor in derm deoarece zona de coagulare din jurul canalelor de ablatie poate inhiba patrunderea substantelor active in derm. De asemenea, fluidele pot umple aceste canale, diluand sau eliminand cosmeceuticele din derm.
Laserul Thulium, prin pastrarea structurii superficiale a pielii si prin evitarea inconvenientelor listate mai sus, este astfel cea mai buna metoda pentru livrarea eficienta a cosmeceuticelor in derm.

II. Fiole speciale LaseMD: Ingrediente speciale pentru o gama larga de specificatii
Echipamentul LaseMD vine dotat cu un set de fiole speciale, utilizate pentru o gama larga de tratamente. Aceste fiole corespund fiecarui tip de tratament, si contin substantele active care se livreaza prin intermediul micro-canalelor realizate cu laser.

PICOPLUS – PLATFORMA LASER ND:YAG PENTRU ELIMINARE TATUAJE SI PROCEDURI COMPLEXE

PicoPlus este o platforma laser ND:Yag, cu aplicabilitate in eliminarea tatuajelor si a tratamentelor de complexitate ridicata.

Cel mai bun creator de lasere Nd:YAG ofera urmatoare generatie de platforme in clinica ta. LUTRONIC PICOPLUS ofera atat eficienta cat si siguranta pe care o astepti de la tehnologia nanosecunda, alaturi de performanta crescuta si rezultatele unei platforme picosecond.

Platforma PICOPLUS ofera atat pico si nanosecunda cu performanta a 4 lungimi de unda (1064, 532, 595 si 660 nm) pentru a-ti oferi mai multe optiuni de tratament. Te poti baza pe puterea potrivita, latimea pulsului, lungimea de unda si fluenta pentru rezultatele cautate de pacientii tai. Toate pe o platforma premium.

Sparge Barierele pentru a-ti imbunatati Rezultatele

PICOPLUS asigura versatilitate tratamentului, fluenta precisa si controlul pulsului de care ai nevoie pentru a obtine maximul de rezultate pe leziunile pigmentare sau alte afectiuni.

Pana de curand, tehnologia nanosecunda era cea mai eficienta in tratarea leziunilor pigmentare insa existau limitatii date de durata lunga a pulsului. Cu cat pulsul este mai lung cu atat sunt mai mari riscurile datorita temperaturii ridicate care poate leza tesutul. Acum cu latimea mica a pulsului se poate utiliza puteri inalte fara riscuri de lezare termica, deci rezultate mai bune si mult mai sigure.

Vezi mai mult

De ce PicoPlus?

– 4 Lungimi de unda pentru versatilitate

– Puls dual – pico si nanosecunda

– Noul mod P-PTP

– Energie ridicata

– 3 Moduri de tratament pentru optimizare rezultate

– Varietate larga de optiuni control fluenta

– 5 Aplicatoare (inclusiv Focused Dots)

– Depozitare interna a aplicatoarelor

Specificatiile aparatului PicoPlus

 • INDEPARTARE TATUAJE (MULTICOLORE SI NEGRE)
 • MELASMA
 • HIPERPIGMENTATIE
 • POSTINFLAMATORIE
 • NEVUS OF OTA
 • ABNOM
 • LENTIGO
 • KERATOZA SEBOREICA
 • REJUVENARE CUTANATA (REJUVENARE RECE)
 • ERITEM POST INFLAMATORIU
 • ROZACEE
SPECTRA XT – O NOUA MULTIPLATFORMA LASER ND:YAG PENTRU CLINICI ESTETICE

Spectra XT este o platforma profesionala laser ND:Yag pentru clinici de specialitate, cu aplicatie si rezultate in leziuni Pigmentare, Acnee, Eritem, Melasma, Tatuaje, Rejuvenarea Pielii, Riduri, Pori, Onicomicoza si multe altele.

Aparatul Spectra XT are o performanta net superioara datorita lungimilor sale unice de unda, permitand astfel o paleta larga de tratamente medical-estetice. Astfel, Spectra XT ofera medicilor un avantaj-cheie in desfasurarea practicii, anume posibilitatea de a aborda atat cele mai avansate tratamente de estetica faciala dar si tratamente laser complexe pentru diverse conditii dermatologice, utilizand o singura platforma laser.

Spectra XT este aparatul cu care se efectueaza si popularul tratament Hollywood Laser Peel, ce presupune aplicarea implusurilor laser peste o masca speciala cu carbon. Acest tratament ofera un rezultat imediat, fara a fi nevoie de timp de recuperare. In plus, Spectra XT este optiunea ideala pentru medici esteticieni si dermatologi, lungimile sale de unda fiind potrivite si pentru tratamente complexe pentru diverse afectiuni si probleme ale pielii.

Vezi mai mult

SPECTRA XT RUVY TOUCH – 660 NM
Cel Mai Sigur Tratament pentru Tratarea Leziunilor Pigmentare

RuVY Touch este un tratament sigur, ce foloseste o lungime de puls unica, de 660 nm, ideala pentru tratarea leziunilor pigmentare precum melasma, lentigo, hiperpigmentare postinflamatorie sau cloasma. Laserul RuVY de 660 nm are o absorptie minima in oxihemoglobina si deoxihemoglobina. Astfel, tratamentul leziunilor pigmentare nu este doar eficient, ci protejeaza simultan si reteaua capilara.

Tehnologia Nd:YAG RuVY touch de 660 nm este mai sigura si mai eficienta decat cea anterioara de 532 nm, si reduce in mod semnificativ riscul aparitiei efectelor secundare precum PIH.

CEL MAI BUN LASER PENTRU INDEPARTARE TATUAJE – 1064NM/ 532NM/ 585NM/ 650NM

Tehnologie de Varf pentru Indepartarea Tatuajelor
Energia laserului Spectra XT tinteste particulele de cerneala si pigment colorat ale tatuajului si le sparge in fragmente extrem de mici, ce sunt apoi eliminate din corp. Cu ajutului aparatului Spectra XT de la Lutronic, medicii si terapeutii pot folosi patru lungimi de unda diferite ( 1064 nm/ 532 nm/ 585 nm/ 650 nm) pentru a tinti diferitele palete de culori din care se pot compune tatuajele.

 • Elimina toate tatuajele colorate.
 • Mai putina durere si risc scazut de cicatrizare.

De ce cei mai buni aleg să lucreze cu noi?

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a.

Jenna Brannen

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a.

Hanna Thompson

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a.

Tyle Perril

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a.

Jimmy Gunn

Cum vă putem ajuta? Lăsați un mesaj și vă contactăm în cel mai scurt timp.