Syneron Candela  în Moldova

cele mai inovatoare terapii din domeniul esteticii profesionale – aparatele Syneron Candela, dovedite clinic la nivel mondial ca fiind cele mai eficiente echipamente de remodelare corporala si rejuvenare faciala.

%

SIGURANȚĂ

%

CALITATE

%

FLEXIBILITATE

%

EFICIENȚA COSTURILOR

Gentle Pro Series - Syneron Candela Sistem integrat de tratament estetic
Gentle PRO este o platforma laser pentru clinici de estetica care ofera o gama larga de tratamente – epilare definitiva pentru toate tipurile de piele, precum si tratare leziuni pigmentare si vasculare. Avantaje Gentle Pro Series: Viteza, Eficienta si Versatilitate.
 
Creat sa realizeze tratamente la standard inalt, platforma Gentle ofera o viteza, putere si versatilitate a tratamentului mai mare decat orice alt sistem laser cu mai multe lungimi de unda. Gentle Pro combina cel mai puternic laser Alexandrite de pe piata, 755 nm, cu laserul Nd:YAG 1064nm pentru a oferi cea mai variata gama de tratamente – de la epilare definitiva laser (pe toate fototipurile) pana la tratamentul leziunilor benigne pigmentare si vasculare.
 
Sistemul de livrare al pulsurilor largi de 20/22/24 mm face din Gentle Max Pro cel mai rapid sistem de epilare definitiva cu lungime de unda duala. Fiecare sistem poate fi modificat sa includa toate tipurile de laser.
Vezi mai mult

Alege Protectia Epidermei cu Gentle Pro Series

Cu Gentle Pro ai posibilitatea de a alege sistemul de racire – Air Cooling Compatible (ACC), care ofera un flux de aer mare la o temperatura predefinita sau Dynamic Cooling Device (DCD). Patentul Candela DCD asigura o temperatura joasa, constanta, racire controlabila a epidermei – pulverizand selectiv straturile superioare cu un spray pe baza de criogen, cu durata ajustabila (milisecunde inainte si dupa pulsul laser). Designul unic al aplicatoarelor ACC si DCD asigura vizibilitate excelenta pe parcursul intregului tratament. Aceasta optiune de a alege sistemul de racire deosebeste Gentle Max Pro de toate celelalte lasere cu puls lung.

Gentle Lase Pro

Conduce piata industriei estetice de epilare definitiva, leziuni vasculare si reducere a ridurilor. Este un laser rapid, cu particularitati avansate, ce ofera in permanenta rezultate superioare si castiga increderea doctorilor si pacientilor din intreaga lume.
Reconceput sa ajute selectia, setarea si salvarea parametrilor ideali de lucru. Patentul Candela Dynamic Cooling Device produce racirea epidermala. Designul modern, fin, amprenta la sol mica si greutatea redusa maresc mobilitatea echipamentului.

Gentle Yag Pro

Este solutia ideala pentru epilare definitiva, leziuni vasculare, telangiectazie fata/corp. Gentle Yag Pro este configurat pentru o performanta superioara si indicatii clinice aditionale. Platforma se poate extinde pe masura ce afacerea se dezvolta.
Marimile spotului variabile: 6, 8, 10, 12, 15, 18, 20, 22 si 24 dau posibilitatea de alegere a marimii si fluentei ideale pentru rezultatele dorite. Durata pulsului variabila ofera flexibilitate ridicata in tratamentul vascular si al leziunilor pigmentare epidermale multiple.

Gentle Max Pro

Combina cel mai puternic Alexandrite de pe piata, 755 nm, cu laserul Nd:YAG 1064 nm pentru a oferi cea mai variata gama de tratamente de la epilare definitiva laser (pe toate fototipurile) pana la tratamentul leziunilor benigne pigmentare si vasculare.
Rata de repetitie imbunatatita de 2 Hz permite tratarea mai multor pacienti, intr-un timp mai scurt. Gentle Max Pro: Sistem de livrare a lungimii de unda duala. Un singur aplicator cu lungimi de 755 nm si 1064 nm optimizeaza rezultatele si reduce oboseala operatorului.
 
vezi mai multe pe https://beautymed.ro/Gentle-Pro-Series/
CO2RE - Syneron Candela - Laser Fractionat CO2 pentru Remodelare Cutanata
CO2RE de la Syneron Candela este un laser CO2 ce are 5 moduri de tratament generate de un software care acopera toate aplicatiile unui laser CO2 clasic, fara a compromite adancimea, aria sau viteza. Datorita scannerului digital, echipamentul CO2RE ofera a 6-a aplicatie, Fusion, un scanner unic care combina adancimile tratamentului si intensitatea leziunilor termale pentru a optimiza tratamentul in epiderma si derma simultan. In timp ce alte sisteme laser CO2 au nevoie de schimbarea aplicatorului sau a lentilelor pentru a alterna modurile ablative- epiderma si derma – sistemul de scanare si fuziune a aparatului CO2RE de la Syneron Candela asigura atat o ablatie dermala superficiala cat si una profunda, intr-o singura trecere.
Vezi mai mult

Cum functioneaza CO2RE

CO2RE este un sistem laser CO2, versatil, care targeteaza si trateaza eficient suprafata pielii dar si tesuturile sale profunde. In plus, pentru ca este un laser CO2, se poate utiliza in orice interventie chirurgicala clasica. CO2RE ofera posibilitatea tratarii tesutului superficial si straturilor profunde ale pielii simultan, cu precizie, prin control al intensitatii si ablatie profunda. Va puteti mari portofoliul de servicii cu aceasta solutie usoara, rapida si versatila pentru tratamentul pielii si ridurilor, reducerea cicatricilor, ablatie traditionala si excizii dermale minime. Laserul CO2RE – Syneron Candela – pentru clinici estetice reprezinta un standard foarte inalt de performanta si siguranta al laserelor medicale CO2

Specificatii echipament CO2RE

 •  Interfata intuitiva
 • Ecran tactil ce expune geometria si parametrii tratamentului
 • Programat sa invete modul de lucru al operatorului
 • Automonitorizare a performantelor
 • Moduri ce lucreaza pe ablatia adanca si densa
 • NOU! Abilitati chirurgicale fara implicarea operatorului

Laser Digital SuperPulsed CO2RE

 •  Ofera matricea completa a pulsurilor ablative cu viteza exceptionala si precizie
 • Variaza rapid energia laser pentru aplicatii tratament multi-nivel
 • Performanta ridicata pentru uzul de lunga durata

Scanner de mare precizie incorporat CO2RE

 •  Sincronizat digital cu Generatorul Pulsului de Laser
 • Schimba pozitia si adancimea leziunii de sute de ori pe secunda
 • Permite diferitelor parti ale aceleiasi matrice scanner sa fie amplasate la diferite adancimi
 • Mod de operare CW (Mod Chirurgical) – Echilibrul emisiei de energie pentru coagularea de dupa incizie
 • Puterea unica de 5-10 W permite realizarea taieturilor fine si gentile
 • Marimea spotului de scanare 0.5 – 0.75 mm
vezi mai multe pe  https://beautymed.ro/CO2RE/
PicoWay - Syneron Candela
PicoWay este un echipament laser care permite indepartarea tatuajelor multicolore, stridente si a leziunilor pigmentare in stare benigna pentru toate tipurile de piele. Aparatul PicoWay are un mod unic de actiune care se bazeaza pe furnizarea de pulsuri de energie ultra-scurte in picosecunde. Aceste explozii de energii creeaza un impact foto-mecanic care sparge cerneala tatuajului ori a petei pigmentare in particule mai mici si mai usor de eliminat

Ce tipuri de tatuaje pot fi tratate?

Multe tipuri de tatuaje pot fi tratate, inclusiv cele profesionale, amatoresti, traumatice si chiar tatuaje greu de eliminat. Acestea sunt tatuaje care s-au dovedit a fi rezistente la tratamentul laser cu nanosecunde.
Vezi mai mult

Avantaje PicoWay

 •  Lungimi de unda duale – 1064 nm si 532 nm intr-un singur sistem laser
 •  Trateaza cea mai larga gama de tatuaje- 2 lungimi de unda pentru a trata cat mai multe culori, tipuri si tatuajele stridente
 •  Tratarea leziunilor pigmentare din derma si epiderma – Dimensiunea mare a amprentei permite penetrarea adanca cand este nevoie
 •  Nivel de putere ridicat – Pentru livrarea energiei in mod eficient pe toate dimensiunile de spot
 •  Pulsuri scurte in picosecunde – pulsuri in picosecunde cu 40% mai scurte inseamna eficienta si risc mic de efecte secundare

Picoway – Aplicator si brat articulat FeatherWeight

 •  Aplicatorul FeatherWeight si bratul articulat permit 7 grade de flexibilitate pentru pozitionare.
 • Tastati pe aplicator si vizualizati pe ecran
 •  Aplicatorul FeatherWeightTM si bratul articulat ofera operatorului confort sporit, acoperind zone largi de tratament.
 •  Tratamente personalizate cu ajutorui unei largi varietati de spoturi
 •  Marimea mare a spotului pentru acoperirea rapida a zonei de lucru si controlul adancimii de penetrare
 •  Interfata pune la dispozitie un ghid practic pentru o invatare rapida

  PicoWay cu cele mai scurte pulsuri in picosecunde si Nivel ridicat de putere pentru rezultate optime

  Modul unic de actiune al PicoWay atinge cel mai inalt varf de putere si cea mai scurta durata pe puls, fata de orice alt echipament care foloseste tehnologia picosecunda de pe piata, pentru a asigura eficienta, confort si siguranta. Pulsurile ultra-scurte de energie genereaza un impact puternic foto-acustic pentru a fragmenta particulele de pigment, folosind fluente scazute pentru un tratament rapid in mai putine tratamente. Design-ul arhitectural avansat al echipamentului PicoWay permite acestuia sa fie robust, fiabil, scalabil si ajustabil pentru viitoare dezvoltari ale aplicatiilor.

  Noua versiune de software Rev 2.0

  Permite folosirea unei fluente scazute pentru folosirea aplicatorului Zoom cu lungime de unda non-fractionata de 532 nm. Energia minima a fost ajustata de la 100 mJ la 30 mJ, asadar pentru spotul de 4 mm, fluenta ajunge de la 0.8 J/cm2 la 0.3 J/cm2 (conform imaginii de mai jos). Limita superioara a fluentei pentru lungimea de unda de 532 nm ramane aceeasi.

  Alte avantaje ale noii versiuni de software Rev 2.0 includ: Un bun control al energiei care permite optiuni avansate de monitorizare, modificari realizate la nivelul sistemului de racire in asa fel incat PicoWay sa functionez in mod silentios si in parametri normali, update-uri minore ce imbunatatesc sistemul de service.

vezi mai multe pe https://beautymed.ro/Picoway/
Vbeam PRIMA - Aparat Laser Pulsat Dye si Nd:YAG- Syneron Candela

Ultima tehnologie laser pulsat DYE si nd:YAG disponibila pe piata

Aparatul laser vBeam Prima este cea mai avansata platforma duala laser pentru tratamentul leziunilor vasculare si pigmentare dar si pentru alte afectiuni ale pielii. Vbeam Prima prezinta o serie de avantaje si inovatii de ultima generatie fata de laserele pulsed DYE anterioare, printre care si o marime mai mare de spot, nivel mai mare de energie, sistem dual (nd:Yag + Pulsed DYE) si sistem inteligent de mentenanta si calibrare. Cele doua lungimi de unda permit o varietate de parametri de tratament fara precedent printre platformele laser pentru dermatologie.
Vezi mai mult

Cel mai avansata platforma laser pentru tratamentul leziunilor vasculare si pigmentare

Echipamentul Vbeam Prima ofera medicilor dermatologi si clinicilor de dermatologie posibilitatea de a oferi cele mai avansate si eficiente protocoale de tratament pentru fata si corp, inclusiv pentru leziuni vasculare benigne, anumite leziuni non-pigmentare, cu un nivel ridicat de toleranta din partea pacientilor si o incidenta foarte scazuta a efectelor secundare. Cele doua lungimi de unda permit tratarea unei largi game de afectiuni dermatologice. Astfel, lungimea de unda de 595nm trateaza zona vasculara, cu o incidenta scazuta a absorptiei in melanina. Lungimea aditionala de unda de 1064nm trateaza venele varicoase adanci si ridurile. Impreuna, ele ofera medicului dermatolog o platforma extrem de puternica, versatila si sigura pentru tratamente de success.

VBEAM Prima – Performanta la Cel Mai Inalt Nivel

Vbeam Prima se deosebeste de alte echipamente laser pulsat dye si nd:yag de pe piata prin siguranta si rezultatele pe care le ofera prin tehnologia de ultima generatie dezvoltata de Syneron Candela. Concret, Vbeam Prima aduce o serie de imbunatatiri esentiale echipamentului Vbeam Perfecta, lucru ce usureaza semnificativ munca medicului, crescand simultan randamentul si numarul de tratamente ce pot fi efectuate intr-o perioada definitia de timp:
 •  Varietate ridicata a spoturilor de tratament – acum pana la 15mm
 • Energie Maxima: 12 J
 • Fluenta la 12 mm: 10.6 J/cm2

Noi Tehnologii Pentru Managementul Usor al Tratamentelor

 •  Aplicator Zoom manual, ce permite ajustari extrem de precise ale marimii de spot, in gradatii de pana la 0.5mm
 • Interfata intuitiva ghidata, cu acces rapid la setarile si preferintele de tratament.
 • Sistem de calibrare zilnica pregatit – recalibrarea la schimbarea marimii de spot sau fluentei NU este necesara.
 • Conexiune Wi-Fi- diagnostic de service mult mai rapid si mai precis.
 • Sistem Dual de Racire
vezi mai multe pe https://beautymed.ro/Vbeam-Prima/
Vbeam Perfecta - Syneron Candela. Cea mai avansata tehnologie cu laser DYE
Echipamentul Vbeam Perfecta este aparatul cu standardul cel mai ridicat in tratarea leziunilor vasculare si pigmentare, fiind cel mai bine vandut echipament laser dye din lume. De-a lungul timpului, aparatul Vbeam Perfecta si-a dovedit siguranta si eficacitatea in tratamentele leziunilor vasculare, pigmentare si non-pigmentare, fara incidente si efecte secundare. Adresabilitatea sa variata in tratamentul multor afectiuni si performantele sale remarcabile fac din acest echipament laser un „must have” si o investitie sigura pentru orice clinica.

Tehnologie Avansata. Putere Adevarata. Rezultate Reale.

Vezi mai mult

Ofera mai multa eficienta tratamentului decat orice alt laser dye pulsat, Nd:YAG/KTP sau sistem IPL, in tratamentul leziunilor vasculare si pigmentare. Vbeam Perfecta foloseste tehnologia 8-micropulsuri ce permite operatorului sa trateze fara purpura, crescand eficacitatea tratamentului sau reducand timpul de recuperare al pacientului. Comparat cu un IPL pe tratamentul leziunilor pigmentare, Vbeam Perfecta trateaza cu mai putin disconfort, obtanand rezultate superioare in mai putine sedinte. Obtine rezultate excelente in tratarea numeroaselor leziuni non-vasculare, inclusiv negi, psoriazis, poikiloderma Civatte, vergeturi, cicatrici hipertrofice si postacneice. Este totodata un excelent pre-tratament ce imbunatateste rezultatele tratamentelor cu CO2.

Marimile spoturilor de tratament

 •  Varietate ridicata a spoturilor de tratament si ecarment distant
 • Spoturi de 3 x 10, 3, 5, 7, 10 & 12 mm pentru leziuni vasculare
 •  Aplicator compresie de 7 & 10 mm pentru leziuni pigmentare

Aplicator ergonomic

 •  Designul conturat reduce amortirea incheieturii si sporeste confortul operatorului
 • Marime compacta confortabila pentru femei si alte persoane cu maini mici
 •  Indicatoare de distanta usor de deconectat, insera si curatat
 •  Microchip in indicatorul de distanta ce calibreaza sistemul la marimea adecvata a spotului de repetitie imbunatatita de 2 Hz permite tratarea mai multor pacienti, intr-un timp mai mai scurt.

Ecran tactil inteligent

Interfata user INTELIGENTA cu Mod Ghidat include programe presetate pentru o larga varietate de leziuni pigmentare si vasculare permite totodata accesul la resetarea parametrilor de lucru.

Versatilitatea energiei

Cu Vbeam Perfecta se poate alege sursa de energie la orice adancime a pulsului si marime a spotului de tratament.
vezi mai multe pe https://beautymed.ro/Vbeam-Perfecta/
VelaShape III - Syneron Candela

Cel Mai Bun Aparat pentru Tratamente Corporale si Diminuare Celulita

VelaShape III este echipamentul ideal de remodelare corporala si diminuare celulita. Un aparat exceptional, non-chirurgical, de tratare a zonelor cu celulita, VelaShape III ofera un tratament unic, usor de folosit, fara timp de recuperare, confortabil, terapeutic, ce ofera protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat. Experienta vasta a Syneron si studiile clinice au contribuit la succesul echipamentului VelaShape III. Cu peste 10 ani de experienta in domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice si peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape III este cel mai performant echipament non-invaziv de remodelare corporala din lume.

Vezi mai mult

VelaShape III este certificat CE pentru remodelare corporala si aprobat FDA pentru reducere circumferentiala in zona abdomenului si coapselor. VelaShape III ofera pacientilor si clientilor dumneavoastra un tratament non-invaziv de reducere a celulitei, cu ajutorul caruia se poate scadea in circumferinta pana la 2 cm inca de la prima sedinta. VelaShape III combina patru tehnologii pentru tratarea celulitei, anume lumina infrarosie, radiofrecventa bipolara, vacuum si masaj cu role mecanice. Aparatul VelaShape 3 permite clinicii sau salonului de infrumusetare dezvoltarea unei intregi game de servicii si oferte de remodelare corporala, la un pret ce permite recuperarea rapida a investitiei. BeautyMed este distribuitorul oficial al VelaShape 3 de la Syneron Candela in Romania.

 • Tehnologia Elos – Energie si Eficienta
 • Echipament VelaShape III
 • Energia Radiofrecventei marita – pana la 150W
 • Timp mai scurt in atingerea temperaturii dorite
 • Reducerea timpului de tratament
 • Energie ridicata pentru incalzirea tesutului
 • Mai putine sedinte de tratament pentru rezultatele dorite.
 • Cel mai bun tratament non-invaziv de diminuare a celulitei.

Ce este VelaShape III – Prezentarea Aparatului

VelaShape III este cel mai bun aparat de remodelare corporala si diminuare celulita de pe piata, produs de Syneron Candela. Unicitatea aparatului VelaShape 3 rezulta atat din sinergia celor patru tehnologii anti-celulitice: radiofrecventra, masajul cu role mecanice, terapia cu lumina infrarosie si radiofrecevnta; cat si din puterea marita a aparatului in comparatie cu alte echipamente de remodelare corporala si diminuare celulita. Numeroase studii clinice atesta ca tratamentul VelaShape III poate inlatura de la primele sedinte pana la 2 cm de tesut adipos din zona abdominala si pana la 1,5cm de pe coapse.

De ce cei mai buni aleg să lucreze cu noi?

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a.

Jenna Brannen

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a.

Hanna Thompson

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a.

Tyle Perril

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a.

Jimmy Gunn

Cum vă putem ajuta? Lăsați un mesaj și vă contactăm în cel mai scurt timp.