injectabile dermatice

Aquashine

Injectabile Dermatice

AQUASHINE BTX – este un produs cu mai multe niveluri și funcționalitate încrucișată. Datorită proceselor bine echilibrate de ridicare și relaxare, se realizează un efect anti-aging pe mai multe niveluri și selectiv în toate straturile funcționale ale pielii și ale țesuturilor înconjurătoare. Tratamentul permite o corectare blândă și selectivă a tuturor problemelor simultan.

AQUASHINE BTX

 este un dispozitiv medical unic care are efect de biolifting pronunțat. Datorită complexului de peptide și a acidului hialuronic, dispozitivul stimulează în mod activ sinteza noului colagen și previne distrugerea acestuia, ceea ce duce la o creștere rapidă a densității și elasticității pielii, a mușchilor și a fasciei. Asigură liftingul maxim – efectul apare la 2 săptămâni după procedură. Componentele suplimentare, cum ar fi vitaminele, aminoacizii, mineralele și coenzimele, asigură o protecție antioxidantă a pielii.

Complexul BTX este un analog al toxinei botulinice, dar nu contine toxine – ajuta la eliminarea ridurilor fine si adanci!

Injectabilul dermatic AQUASHINE BTX

este ideal în recuperare rapidă după resurfacarea cu laser și chirurgia plastică și este, de asemenea, indispensabil în pregătirea pentru aceste proceduri.

Introducerea de noi tehnici și cele mai recente cercetări și dezvoltări au permis crearea AQUASHINE BTX, un produs încrucișat în caseta de instrumente pentru medicina estetică, pentru soluționarea completă a problemelor de diferite origini:

 • Deschide orizonturi noi pentru practica specialiștilor în medicina estetică: poate fi folosită în diferite tehnici.
 • Va ajuta sa rezolvati sigur sarcinile de estetica in regiunile anatomice complexe, impreuna cu descoperirea unor noi dimensiuni ale profesionalismului dumneavoastra.
 • Aquashine BTX Va invita în mod activ reînnoirea pielii și strângerea țesuturilor moi ale feței. Va echilibra activitatea micilor mușchi în piele și va alinia microrelieful pielii.

Rezultatul Folosirii Aquashine BTX

• lifting fenomenal deja la 2 săptămâni după prima procedură;
• facelift (corecția ovalului feței);
• crește densitatea și elasticitatea pielii;
• repararea și reînnoirea celulelor;
• reducerea erupțiilor cutanate;
• îngustarea porilor;
• hidratare profundă pe termen lung;
• conferă strălucirea pielii, tonul ei uniform;

 

 

 

• normalizarea producției de sebum;
• reducerea cicatricilor;
• restaurarea propriilor procese de acid hialuronic, sinteza de colagen și elastină în țesuturi;
• reînnoirea pielii, aspectul său proaspăt;
• protecția antioxidantă împotriva radicalilor liberi;
• netezirea ridurilor;
• prevenirea fiabilă a ridurilor și îmbătrânirea în viitor.

CARACTERISTICI INOVATOARE

Formula produsului are cinci domenii principale de concentrare:

 1. Relaxarea concentrată a fibrelor musculare din piele și a fibrelor musculare mimice care sunt integrate în piele.
 2. Post-acnee și alte cicatrici pe piele:
 3. Cicatrici atrofice postacne
 4. Cicatricile postoperatorii
 5. Pregătirea pentru dermabraziune și potențarea efectului

Metode de utilizare a produsului

Proprietățile farmacodinamice ale AQUASHINE BTX permit utilizarea produsului într-o varietate de tehnici de injectare:

 • DERMAPEN SAU DERMAROLLER MICRONEEDLING
 • INJECȚIUNILE EPIDERMALE – Tehnica micro-papulară, adâncimea acului este de 1 mm
 • RETROGRADUL LINEAR – Injecțiile adâncimii acului sunt de 1,5-2 mm
 • MICROINJECȚII – Micro bolus, adâncimea acului este de 3-4 mm
 • TEHNICA CANNULA – La adâncimea țesutului subcutanat de-a lungul direcțiilor arbitrare

Avantajele folosirii Aquashine

Normalizarea melanogenezei

Peptidele de înălbire și antiinflamatoare asigură corecția și prevenirea diferitelor tipuri de hiperpigmentare.

Acest lucru a fost dovedit în mod repetat în practică.

Revitalizarea pielii

Acidul hialuronic cu o greutate moleculară de aproximativ 1000 kDa până la 3000 kDa există în două forme supramoleculare: o structură globulară și o structură reticulară.

Un acid hialuronic cu greutate moleculară mică este organizat în structura reticulară și asigură o umidificare rapidă și difuzie.

O fracție cu greutate moleculară mare este aranjată într-o structură reticulo-globulară și promovează o depunere și o penetrare a peptidelor pe termen lung.

Controlul tuturor proceselor anabolice și catabolice din piele

Este asigurată de o fracție nonpeptidică avansată constând din aminoacizi, multivitamine și microelemente.

Noua formulare face AQUASHINE BTX un produs mai fiziologic si mai eficient.

 

Introducerea peptidelor biomimetice unice în formularea AQUASHINE BTX conduce la noi efecte clinice:

Complexul peptidic simulează mecanismul natural al acetilcolinei, adică inhibă fluxul de ioni de calciu prin membrană și reduce excitația unui neuron prin schimbarea unei cascade de reacții în interiorul acestuia. Excitabilitatea unui neuron este redusă și contracțiile musculare sunt reduse. 

Balanță de ridicare și relaxare

Industria estetică mondială tinde să satisfacă o cerere în creștere, bazându-se pe experiența acumulată și pe cea mai recentă cercetare și dezvoltare. Un rezultat semnificativ al eforturilor comune ale chimistilor si cosmetologilor este crearea produsului Aquashine BTX – produs de ultima generatie, pentru a oferi o soluție completă în terapia anti-imbatranire. Specialitatea produsului este că are caracteristicile agentului reconstitutiv și relaxant

Reconstrucție, relaxare, corecție hiperpigmentare

AQUASHINE BTX poate fi combinat organic cu AQUASHINE sau AQUASHINE BR convențional într-o singură sesiune pentru diferite domenii sau la un curs de sesiuni în funcție de problemele specifice ale clientului pentru optimizarea unui protocol individual de tratament..

Ce spun clienții despre noi

Pe la 28 de ani, mi-au apărut niște riduri mai profunde în zona nazolabială. Toate metodele pe care le-am folosit: masaj, crème, măști, etc. nu au dat nici un rezultat. Întristată m-am adresat unui cosmetolog, care mi-a recomandat fillerul de la LiderBeauty pentru plastica conturului feței. Efectul procedurii a fost imediat și durează 10 luni ceea ce este pur și simplu uimitor! Sunt foarte multumită. Mi s-a schimbat atât înfățișarea cât și viața. Folosiți cu încredere acest produs!

De la o vreme, fața și gîtul imi trădau vârsta. Dorința de a arăta bine a învins frica de a mă adresa unui doctor cosmetolog. După un curs de lipolitică pentru scindarea țesutului adipos, care a durat 6 săptămâni, am revenit la înfățișarea de altădată. Incredibil! Dar în 3 săptămâni a apărut rezultatul vizibil. Acum mă privesc în oglindă cu plăcere. Plastica de contur și preparatul LiderBeauty fac minuni! Adresați-vă și eliminați handicapul îmbătrânirii premature!

Întotdeauna mi-am dorit să am buze frumoase și mai mari, dar aveam frică de intervenții. După ce am aflat de la un doctorul-cosmetolog, că există un filler sigur și eficient iar procedura nu este dureroasă, m-am decis. Rezultatul după procedură a depășit toate așteptările mele. Am înțeles că fillerul LiderBeauty conține acid hialuronic de înaltă calitate și efectul durează de la 8 la 12 luni. Sunt foarte multumită! Ma simt frumoasă și atrăgătoare. Nu vă fie frică de această procedură!

Suntem mereu deschiși pentru o colaborare WIN-WIN

 

12 + 15 =

Urmărește-ne activitatea si pe rețelele de socializare